Om bloggen og mig

På piapaia.dk blogger jeg primært om projekter og metoder på min uddannelse i strategisk kommunikation med digitale medier. 

Bloggen er en digital portfolio

Piapaia.dk er en digital portfolio i blogformat, som jeg løbende arbejder på i forbindelse med min videregående uddannelse inden for strategisk kommunikation med digitale medier. Bloggen var til at begynde med en eksamensopgave på første semester af min bacheloruddannelse i digitale medier og design på IT-Universitetet, men jeg har valgt at føre den videre, fordi jeg gerne vil dele den viden, jeg får. Til inspiration, til kommentering, til dig.

Det oprindelige logo på piapaia.dk
Bloggen hedder piapaia.dk, da mit navn er Pia, og jeg bliver kaldt Paia i en del af min omgangskreds.

Jeg elsker at fotografere, at fange mennesker, situationer eller stemningen et sted. Derfor vil du også kunne finde nogle af mine billeder her på bloggen.

På vej til et karriereskifte

I 2012 skiftede jeg mit fuldtidsjob ud med et fuldtidsstudie, fordi jeg ønsker at lave et karriereskifte over mod at arbejde med digital kommunikation. Nu har jeg en bachelorgrad i digitale medier og design fra ITU, og her i juni afleverede jeg mit speciale om Facebook som kampagneværktøj i forbindelse med en kandidat på RUC målrettet strategisk kommunikation med digitale og sociale medier.

Jeg interesserer mig brændende for at arbejde med digital kommunikation.

Tjek endelig min profil ud på LinkedIn – jeg kommer gerne forbi til en kop te eller sender en ansøgning, hvis du kan bruge en med mine digitale kompetencer.

Jeg supplerer den akademiske viden med erhvervserfaring

Ved siden af studiet har jeg suppleret den akademiske viden med så meget relevant erhvervserfaring som muligt. Derfor har jeg hele tiden haft et studiejob, først som web- og kommunikationsmedarbejder hos iværksætterfirmaet Novelleforlaget.dk, dernæst to år hos Koncernkommunikation i Socialministeriet, og nu arbejder jeg i kommunikationsafdelingen hos HOFOR. Et job jeg supplerer med at arbejde som tester for Usertribe, hvor jeg tester brugervenligheden på hjemmesider og i apps. Af ren interesse har jeg også hjulpet en lægeklinik i Nyhavn med at få en mere brugervenlig hjemmeside.

Du er meget velkommen til at kommentere på mine indlæg og bidrage med dine egne erfaringer eller stille spørgsmål. Du kan også kontakte mig via bloggen eller tjekke mit digitale CV på LinkedIn. Her kan du f.eks. læse, at jeg har erfaring med at være projektleder for både intranet, hjemmesider og en webshop.