Om bloggen og mig

På piapaia.dk finder du især indlæg om projekter og metoder, som jeg har arbejdet med gennem min uddannelse i strategisk kommunikation med digitale medier. 

Bloggen er en digital portfolio

Piapaia.dk er en digital portfolio i blogformat. Bloggen var til at begynde med en eksamensopgave på første semester af min bacheloruddannelse i digitale medier og design på IT-Universitetet, men jeg valgte at føre bloggen videre gennem hele min uddannelse, fordi jeg gerne ville dele den viden, jeg fik. Til inspiration, til kommentering, til dig.

Det oprindelige logo på piapaia.dk
Bloggen hedder piapaia.dk, da mit navn er Pia, og jeg bliver kaldt Paia i en del af min omgangskreds.

Jeg elsker at fotografere, at fange mennesker, situationer eller stemningen et sted. Derfor vil du også kunne finde nogle af mine billeder her på bloggen.

Et karriereskifte sent i livet

I 2012 byttede jeg mit fuldtidsjob ud med et fuldtidsstudie, fordi jeg ønskede at skifte karrierespor over til at arbejde med digital kommunikation. Og lad mig bare sige det sådan, da vi skulle stille os op i en lang række fordelt på alder under introugen på ITU, så var der ikke så meget tvivl om, hvilken ende jeg skulle bevæge mig hen til, for med mine 45 år var jeg alderspræsident. 

Fem år senere, i 2017, stod jeg endelig på tærsklen til karriereskiftet med en bachelorgrad i digitale medier og design fra ITU, og en kandidat fra RUC målrettet strategisk kommunikation med digitale og sociale medier. Jeg valgte at skifte til RUC og tage min kandidat der, selvom jeg var super glad for at gå på ITU. På RUC kunne jeg gå endnu mere målrettet ad kommunikationsvejen.

Uddannelse og erhvervserfaring

Selvom jeg allerede havde arbejdet med kommunikation i små seks år, inden jeg begyndte på min videregående uddannelse, så gav det mening at kombinere det akademiske miljø med mere erhvervserfaring. Derfor havde jeg løbende studiejob:

På LinkedIn kan du f.eks. læse, at jeg har erfaring med at være projektleder for både intranet, hjemmesider og en webshop. Tjek endelig min profil ud og connect på LinkedIn